Contact us

Load

DIN krabičky s potiskem

  • Krabičky a pouzdra
  • Plnobarevný potisk

Popis řešení a technologie

A-Z TRADERS s.r.o. je česká technologická společnost sídlící v Praze. Specializuje se na výrobu rozvaděčů, DC svodičů na střechu, a především regulátorů A-Z ROUTER, které využívají námi dodávané zapouzdření.

Pro společnost A-Z TRADERS s.r.o. jsme dodali kompletní řešení zapouzdření elektroniky. Krabičky MODULBOX jsme opatřili vlastní grafikou a frézovali otvory podle zadání zákazníka. MODULBOX je osvědčený design krabičky na DIN lištu, běžně využívaný v rozvaděčích. Tyto krabičky nabízejí široké možnosti přizpůsobení a variabilitu.

Použité technologie:

  • UV digitální tisk: Optimální volba pro projekty vyžadující rychlou produkci s více barvami a stínováním za minimální náklady. Tato metoda poskytuje vysokou flexibilitu a umožňuje realizaci jakékoliv grafiky v barevném provedení za výhodnou cenu. UV potisk je vhodný pro aplikaci na ploché, lehce zaoblené nebo zkosené povrchy a preferujeme jej pro plochy bez rámečků.
  • Laserové gravírování: Nabízíme tuto alternativu pro povrchy s většími výškovými rozdíly nebo zakřivení. Tato metoda poskytuje vynikající trvanlivost a odolnost proti oděru, což zaručuje, že značení zůstane nezměněné i v náročných podmínkách.

Přednosti UV potisku oproti sítotisku:

  • UV potisk: Umožňuje tisk více barev najednou, což vede k rychlejší a efektivnější produkci.
  • Sítotisk: Umožňuje tisk pouze jedné barvy za průchod, což znamená, že přidání dalších barev prodlužuje celkový čas potřebný k dokončení.

Procesy porovnání:

  • UV potisk: Příprava podkladů → Vytvoření grafiky → Tisk
  • Sítotisk: Příprava podkladů → Vytvoření grafiky → Výroba formy → Míchání barev → Tisk → Sušení (pro každou další barvu se opakují určité kroky)

Díky těmto technologiím a našemu přístupu jsme schopni splnit požadavky zákazníků a zajistit vysokou kvalitu a trvanlivost dodaných produktů.

 


logo

Log In

Forgot your password? Don't worry. We will send you a new one.
Not registered yet? Create new account