Contact us

Load

100 elektroměrů pro Slovakia Ring: Efektivní monitoring energií

Motoristický okruh Slovakia Ring, který přitahuje fanoušky motorsportu již 15 let, udělal zásadní krok směrem k efektivnějšímu řízení svých energetických nákladů. Jak? Díky modernímu systému monitorování energií NAVISYS.

JAKÉMU PROBLÉMU ČELILI NA MOTORISTICKÉM OKRUHU SLOVAKIA RING?

Slovakia Ring se potýkal s výzvou spravedlivého rozdělení nákladů na energii mezi nájemce závodních boxů. S rostoucími cenami a bez přesných údajů o spotřebě bylo obtížné zajistit transparentní fakturaci a efektivně spravovat energetické náklady.

JAKÉ ŘEŠENÍ JSME NEJENOM NAVRHLI, ALE I POMOHLI ZREALIZOVAT?

ENIKA navrhla a implementovala řešení pomocí systému NAVISYS, které zahrnovalo více než 100 modulových elektroměrů 3DIN a 4 jednotky UWP30. Tento moderní systém monitoringu přinesl několik klíčových výhod:

AUTOMATIZOVANÝ PŘENOS DAT

Elektroměry nyní automaticky přenášejí data do centrální jednotky UWP30, což zjednodušuje fakturaci a odstraňuje potřebu manuálních odečtů.

DETAILNÍ PŘEHLED O SPOTŘEBĚ

Díky novému systému může Slovakia Ring přesně sledovat spotřebu v jednotlivých boxech i dalších objektech areálu.

MOŽNOST ANALÝZY A OPTIMALIZACE

Systém umožňuje podrobnou analýzu spotřeby, což pomáhá identifikovat oblasti s vysokým odběrem a přijímat cílená opatření na úsporu energie.

CO NAŠE ŘEŠENÍ PŘINESLO?

Efektivní sledování spotřeby zlepšilo správu a údržbu areálu a umožnilo rychlou reakci na případné problémy. Navíc je systém připraven na budoucí rozšíření, což Slovakia Ring plánuje v blízké době.

Log In

Forgot your password? Don't worry. We will send you a new one.
Not registered yet? Create new account