Contact us

Load

Zapomeňte na kabely

BEZDRÁTOVÉ ŘÍZENÍ MĚNÍ TREND

Prodražení projektu díky kabeláži a elektromontážním pracím patří minulosti. Díky bezdrátovému systému si můžete přizpůsobit osvětlení podle vašich potřeb kdykoliv a odkudkoliv, včetně míst, která jsou pro běžnou instalaci nedostupná či nebezpečná (mokré prostory, hořlavé podklady, sklo atd.).

VÍTEJTE V ÉŘE BEZDRÁTOVÉHO ŘÍZENÍ OSVĚTLENÍ A STÍNĚNÍ.

POHODLÍ, ÚSPORA PENĚZ A ZVÝŠENÍ PRODUKTIVITY

Bezdrátové řízení osvětlení šetří energie i náklady na provoz. Senzory pohybu, denního přísvitu a časovače umožňují inteligentní řízení osvětlení podle aktuálních potřeb, čímž minimalizují zbytečné svícení. Správně nastavené osvětlení může pomoci snížit únavu očí, zlepšit koncentraci a podpořit celkovou pohodu a efektivitu, zejména v pracovním prostředí.

AUTOMATIZOVANÉ STÍNĚNÍ A FLEXIBILNÍ NASTAVENÍ

Žaluzie a rolety v systému POSEIDON® se automaticky přizpůsobují slunečnímu svitu pro vyšší energetickou účinnost a komfort. Nabízí také možnost přizpůsobit osvětlení, včetně jasu a teploty bílé barvy, s ohledem na cirkadiánní rytmus, což je užitečné v kancelářích, nemocnicích či domovech důchodců.

ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI NA PRACOVIŠTI

Správné řízení osvětlení zvyšuje bezpečnost prostoru tím, že reaguje na přítomnost osob a snižuje riziko pádů či nežádoucích událostí.

INTEGRACE DO KOMPLEXNÍCH SYSTÉMŮ BUDOV

POSEIDON® propojuje osvětlení a stínění s dalšími systémy budov, jako je topení, klimatizace či zabezpečení, a tím nabízí širší možnosti a vyšší komfort i efektivitu.

EKOLOGICKÉ DOPADY

Regulace osvětlení snižuje spotřebu energie a prodlužuje životnost LED, což přispívá k ochraně životního prostředí a snížení uhlíkové stopy budov.

Přestaňte se trápit kabely a zastaralými vypínači. Připojte se k revoluci bezdrátového řízení osvětlení a stínění s POSEIDON®.

Log In

Forgot your password? Don't worry. We will send you a new one.
Not registered yet? Create new account